Wednesday, 20 April 2011

Set solid nyatuh

Solid Nyatuh

    Antara banyak design, solid nyatuh yang paling ramai penggemarnya...

Ini antara design solid nyatuh yang pernah kami buat...antaranya terpilih untuk masuk majalah Impiana Dapur keluaran Dec 2009 dan Dec 2010...


22 comments:

  1. beb...aku kalo ada umah sendri nanti aku nak design mcm ni...cun siot! i likeeeeeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  2. Mya, jauh2 pun kitorang pegi..:)
    ujee...design ni ok beb, taklah mahal gila..sedang2 saja harganya....

    ReplyDelete
  3. salam.. sa pn mcm tringin nk bli..nti lh yg ad rmh sndri..huhu.. i folo u..folo me jg yer tuan blog..
    cara berpindah dari yahoo email ke gmail email utk login ke blogger




    javascript:alert(c=0)

    ReplyDelete
  4. bape hrga kitchen kabinet atas? comey~
    nt call saya ye..0132337693(pn fazliena)

    ReplyDelete
  5. pn fazliena, hopefully u berpuashati dengan harga yg saya qoute..looking forward for your next step.

    ReplyDelete
  6. brape harga untuk kichen cabinet macam kat atas tu ek?cantik...saya berminat. nanti email saya sal_saiful81@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Berapa harga kitchen cabinet di atas? email saya roseshoneydew@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. berapa harga kitchen cabinet di atas?
    email sy mizi373@ymail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. berapa harga harga kitchen kabinet atas tu..kalau dapur saya saiz dia 14 x 18 kaki..kabinet atas 14 kaki je..kabinet bawah 28 kaki..nak guna granite berapa anggaran solid nyatoh..email e_na_amin@yahoo.com.my

      Delete
  9. Tolong email saya details untuk contoh kabinet di atas ni. Minmie_apple@yahoo.com. Thanks :)

    ReplyDelete
  10. Tolong email sy details utk contoh kabinat di atas anr1282@gmail.com

    ReplyDelete
  11. as salam... tlg email sy qoutation harga utk kabinet kayu mcm kt atas...keluasan dapur 9x19...star_dab@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. berapa harga harga kitchen kabinet atas tu.....sgt2 berminat dgn nyatuh design...emel saya di cheummu@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Boleh saya dapatkan quotation juga. Sitiaisyah_jamil@yahoo.com.

    ReplyDelete
  14. Berapa harga ye. nuramin@carimin.com

    ReplyDelete
  15. Boleh bg harga solid nyatoh based cabinet ngan table top ... n nk tau table top tu material ape? Email ke hanaffiah@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Bole bagi quotation utk solid nyatoh base cabinet with granite top 4*7 L shape. Emel ke izqa107@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Email saya quotation cab nyatoh L shape dapur size 10 x 15. Island 8x 10. Top granite or quartz. Storage style blum ada ke?
    azizahmu@gmail.com

    ReplyDelete
  18. As salam/hi.

    Saya berminat untuk mendapatkan quotation bg L shape kitchen cabinet 15.5ft base dan 8ft wall unit.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  19. Assalam...minta jasa baik tuan wasap or sms saya 0172053475

    ReplyDelete